Flex-werkplekken

Tocomfy flexplekken, een sfeervolle plek om te werken

Een Tocomfy flexplek is de ideale manier om betaalbaar gebruik te kunnen maken van een werkomgeving. Of je nu ondernemer bent, dichter bij huis wil werken of het thuiswerken naar een hoger niveau wil tillen, bij ons ben je aan het juiste adres.

De ruimte is sfeervol ingericht wat zorgt voor een fijne omgeving om in te werken. Je kunt gebruikmaken van een ruim bureau van minimaal 120cm breed met een comfortabele verstelbare bureaustoel. Daarnaast is er snelle WiFi, koffie, thee en water. Naast een bureau is er de mogelijkheid om tussendoor te ontspannen op de bank of een potje te darten. Heb je een belangrijk telefoontje of een videogesprek gepland staan? Dan kun je apart gaan zitten in onze aparte stilteruimte.

Een flexibel abonnement

De prijzen van de flexplekken zijn gebaseerd op het aantal dagen dat je gebruik wil maken van een flexplek. Al vanaf één dag per week is het mogelijk om een flexplek abonnement af te sluiten.

*Kies je voor 5 dagen per week? Dan kun je gebruik maken van een vaste plek. Dit is vanaf dat moment jouw bureau en hier kun je eventueel ook een monitor of vaste computer neerzetten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via info@tocomfy.nl of bel naar Jim Plaum: 06-46120103

Kijk voor extra informatie op https://www.tocomfy.nl/flexplekken-grave/

Flex-werkplekken
Flex-werkplekken
Rogstraat 24, Grave
vanaf € 109,25 excl. btw per maand