Horeca 102 m2

Maasstraat 10 Grave.

Te Huur: Uniek Horecapand in het Hart van Grave
Bent u op zoek naar de perfecte locatie om uw horecaonderneming te starten of uit te breiden? Zoek niet verder! Wij bieden een prachtig rijksmonumentaal pand te huur aan in het bruisende centrum van Grave. Dit charmante pand is veelzijdig inzetbaar en biedt volop mogelijkheden voor een restaurant, lunchroom, feestzaaltje, en/of afhaal eetzaak. Verder is er ook een terrasje buiten waar gasten kunnen zitten.

Eigenschappen van het pand:
Gelegen in het hart van Grave, met veel voetgangersverkeer en toeristen, ideaal voor maximale zichtbaarheid en klandizie.
Een pand met karakter en historie, dat zorgt voor een unieke sfeer en uitstraling.
Een gezellig terras waar uw gasten kunnen genieten van hun maaltijd in de buitenlucht.
Aan de achterzijde worden momenteel drie appartementen gerealiseerd. Deze zijn nog niet klaar en verhuurd, waardoor het mogelijk is om werken en wonen te combineren.

Huurprijs
N.o.t.k. / op aanvraag.

Wij zoeken een gedreven kandidaat die vol enthousiasme deze uitdaging wil aangaan. Bent u een startende ondernemer? Geen probleem! Wij denken graag met u mee en staan open voor uw ideeën en plannen.
Dit pand biedt namelijk ook de mogelijkheid om iets heel anders te beginnen. Denk bijvoorbeeld aan een hippe vergaderruimte, het organiseren van workshops of een fotostudio. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging, bel: 06-38446911


Maak van uw ondernemersdroom een werkelijkheid in het hart van Grave!

Horeca 102 m2
Horeca 102 m2
Maasstraat 10, Grave
N.o.t.k.