Participeren in het nieuwe Lifestyle Centrum !

Dit nieuw te openen Lifestyle Centrum biedt u de mogelijkheid tot het huren van permanente of tijdelijke winkelruimten, showrooms, pop-up stores, flexwerkplekken en expositieruimten. 

Keijser&Co Vastgoed BV is van Aard Keijser en Lonneke van der Weyden. Zij zijn tevens eigenaar van interieurbedrijf Keijser&Co uit Nijmegen. De nu nieuw te openen vestiging in het Graafse Arsenaal zal een brede invulling krijgen. Naast de meubelen van Keijser&Co zullen diverse partners uit uiteenlopende segmenten zich in het pand vestigen om de beleving compleet te maken. 

Het Lifestyle Centrum zal landelijke aantrekkingskracht hebben, maar ook uit Belgie en Duitsland (met name Nordrhein-Westfalen) worden bezoekers verwacht. Het 

Het pand zal naast de diverse showrooms en winkels, tevens plaats bieden aan een restaurant en een boetiekhotel. Ook wordt het een locatie voor diverse evenementen en worden er wisselende exposities getoond. De unieke kans om in dit project te participeren zal u inmiddels nieuwsgierig maken!

Voor informatie? Neem contact op via info@keijserenco.nl

Participeren in het nieuwe Lifestyle Centrum !
Participeren in het nieuwe Lifestyle Centrum !
St. Elisabethstr. 35, Grave
info@keijserenco.nl